WT+ Quartu vrijstaande buitendouche met handdouche/voetdouche RVS 316
 1.655,32 incl. BTW Toevoegen aan winkelwagen

WT+ Quartu vrijstaande buitendouche met handdouche/voetdouche RVS 316

 1.655,32 incl. BTW

De WT+ Quartu buitendouche is het perfecte accessoire voor jouw buitenruimte. Deze prachtige douche is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en wordt geleverd met een mengkraan en handdouche en een voetdouche. Het strakke ontwerp en de hoge kwaliteit materialen maken deze buitendouche een echte blikvanger in jouw tuin of op jouw terras.

De WT+ Quartu buitendouche is het perfecte accessoire voor jouw buitenruimte. Deze prachtige douche is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Het strakke ontwerp en de hoge kwaliteit materialen maken deze buitendouche een echte blikvanger in jouw tuin of op jouw terras.

Hoogwaardige kwaliteit:

De  WT+ Quartu buitendouche is gemaakt van de beste materialen, waardoor deze bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en jarenlang meegaat. Het roestvrij staal zorgt ervoor dat de douche niet roest en de mengkraan en handdouche zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat gemakkelijk te onderhouden is.

Stijlvol en functioneel:

Deze buitendouche is niet alleen stijlvol, maar ook zeer functioneel. Het ontwerp maakt het mogelijk om de douche aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende uitvoeringen, zodat je de douche kan afstemmen op jouw smaak en de rest van jouw buitenruimte.

Gemaakt in Italië door Sined:

De buitendouche is gemaakt in Italië door Sined, een bekende fabrikant van hoogwaardige buitenproducten. Het vakmanschap en de aandacht voor detail zijn duidelijk zichtbaar in het ontwerp en de kwaliteit van de douche.

Extra informatie

Mengkraan

warm/koud

materiaal

Handdouche

ja

Voetdouche

ja

Fabrikant

Sined

merk