Spa aanschaffen limburg

Spa kopen in de provincie Limburg

Wilt u graag een plek in uw tuin aanbrengen waar u heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen? Houdt u ervan om in verwarmd water helemaal heerlijk te ontspannen? Dan is een Spa perfect voor u.

Spa’s leveren, plaatsen en installeren wij regelmatig in Limburg. Bent u woonachtig in Limburg en op zoek naar een spa? Dan bent u bij ons dus aan het juiste adres. Interesse in onze spa’s en dienstverlening? Lees dan vooral even verder.

Wat is een spa?

Spa’s zijn prachtige baden waar u heerlijk kunt wegdromen. De baden zijn voorzien van zit- en ligplekken, zijn verwarmd, en hebben enorm prettige massagestralen.

Een spa is erg comfortabel en daarnaast ook nog eens goed voor uw gezondheid. Een spa zorgt voor ontspanning in de geest en is daarnaast ook erg goed voor de spieren. Aan een spa zitten enorm veel voordelen. Welke? Dat vertellen we hieronder.

Voordelen van een spa

Wanneer u zich aan het oriënteren bent op het gebied van spa’s dan wilt u natuurlijk graag de voor- en nadelen weten. Allereerst sommen we even de voordelen op:

  • Het onderhoud dat een spa nodig heeft valt reuze mee. Hier zal u niet veel tijd aan kwijt zijn.
  • Het hele jaar door kunt u genieten van een spa.
  • Door een spa in uw tuin te plaatsen knapt uw tuin in één knap op.
  • Gebruik maken van een spa is goed voor uw spieren, gewrichten en bloedcirculatie.
  • Nadat u in een spa hebt gezeten is uw stressniveau flink gedaald.
  • Aromatherapie is mogelijk in een spa.
  • Spa’s hebben een lange levensduur.

Maar er zitten ook aan spa’s wel wat nadelen. Al hoeven die nadelen niet eens een doorn in uw oog te zijn. Spa’s zijn niet per se goedkoop en hebben daarnaast stroom nodig om op temperatuur te zijn. Ook het opwarmen van het water kost dus geld. Dit zijn eigenlijk de enige nadelen aan een spa.

Wat kost een spa?

Spa’s hebben dus een aanschafprijs en nemen stroomkosten met zich mee. De aanschafsprijs is erg afhankelijk van het formaat, de uitvoering en de extra opties die u wel of niet wenst. Ons assortiment heeft spa’s tussen de €1.500 en €15.000 inclusief BTW en exclusief installatie.

De stroomkosten variëren tussen de €0,80 en €1,30 per dag. Duurdere varianten zijn vaak goedkoper en stroomgebruik. Daarnaast zijn er verschillende manieren om zo zuinig mogelijk met uw spa om te gaan om de stroomkosten zo laag mogelijk te houden.

Spa kopen Limburg

Woont u in Limburg en zou u heel graag een spa willen? Bent u benieuwd naar onze spa en onze dienstverlening? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend eens contact met ons op voor een offerte of een prijsindicatie. Graag tot snel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellness Tuinier

Landelijke dekking in NL & BE

Dealer worden
Internationale verzending

Ook buiten Europa

Configurator

Direct een prijs