Bent u geïnteresseerd in het aanleggen van een ontspanningsplek in uw tuin en is een jacuzzi één van de mogelijkheden waarnaar u aan het kijken bent? Vraagt u zich af of een jacuzzi met bubbels dat is wat u wilt hebben en of dit mogelijk is? Een jacuzzi is dé perfecte plek om te ontspannen en biedt vele positieve gevolgen voor uw gezondheid. Wilt u alles weten over een jacuzzi met bubbels? Dat vertellen we in dit artikel.

Wat is een jacuzzi?

Er bestaat nogal wat onduidelijkheid rondom de termen spa, hottub en jacuzzi. Daarom vinden wij het prettig om nogmaals duidelijk te maken wat een jacuzzi precies is. Een jacuzzi is eigenlijk een soort spa, maar draagt de naam van een Amerikaans bedrijf dat deze apparaten fabriceert. Door de bekendheid en populariteit van deze baden is het woord jacuzzi een synoniem voor deze baden geworden. Een jacuzzi is voorzien van jets die heerlijke massagestralen geven en veroorzaakt bubbels. Deze bubbels worden door vele mensen als zeer comfortabel ervaren.

Een jacuzzi met bubbels

Een jacuzzi is standaard voorzien van jets en de mogelijkheid om bubbels te maken. Het maken van bubbels kan worden aan- en uitgezet door middel van een knopje naast de display. De jets die de massagestralen veroorzaken hebben vele positieve gevolgen voor uw gezondheid. Zo worden uw spieren op een prettige manier gemasseerd en kan uw lijf helemaal tot rust komen. Hoeveel jets er in uw jacuzzi zitten verschilt per apparaat. Het minimum ligt zo rond de 30 jets, het maximum ligt een enorm stuk hoger.

jacuzzi met bubbels

Voordelen van een jacuzzi met bubbels

  • De stralen en bubbels veroorzaken een zeer rustgevend geluid.
  • De stralen en bubbels ontspannen uw spieren.
  • De stralen en bubbels zijn goed voor u huid.
  • De sfeer van die een jacuzzi veroorzaakt wordt leuker van de bubbels.

Een jacuzzi aanschaffen

Wilt u graag een jacuzzi aanschaffen of bent u op zoek naar extra informatie over jacuzzi’s? Wilt u graag advies op maat of heeft u enkele specifieke vragen? Op het gebied van jacuzzi’s hebben wij een jarenlange ervaring en daarom kunnen wij u in vrijwel alle gevallen verder helpen met alles wat u wilt weten over een jacuzzi. Neem gerust en geheel vrijblijvend eens contact met ons op. We horen graag van u!

jacuzzi, spa, hottub en plunge pool

Misschien interessant?