Hoe lang duurt het om een plungepool aan te leggen?

Ben jij op zoek naar een plek waar je maximaal kunt ontspannen? Wil jij tot rust komen in je eigen tuin en een klein zwembad laten aanleggen? Dan is een plungepool de ideale oplossing. Een plungepool is een klein zwembad dat plaats heeft voor meerdere mensen. Maar hoe wordt een plungepool gebouwd en hoe lang duurt het om een plungepool aan te leggen? In dit blog vertellen we je er meer over.

Wat is een plunge pool?

Een plungepool wordt ook wel een mini pool genoemd. In principe is een plungepool hetzelfde als een normaal zwembad, maar dan een stuk kleiner. Als je op zoek bent naar een zwembad waarin je baantjes kunt trekken of balspelletjes kunt doen, dan is een plungepool niet geschikt. Een plungepool is met name geschikt om in te ontspannen; het is dan ook voorzien van zit-, en ligplaatsen. Een plungepool is ideaal als je wilt ontspannen in verwarmd bad na een dag hard werken, of wanneer je samen met je partner wilt genieten van een hapje en een drankje in het water.

Wat zijn voordelen van een plungepool?

Een klein zwembad waarin je rust kunt vinden, dat is een plungepool. Dit kleine zwembad heeft vele voordelen, zoals:

  • In vergelijking met andere zwembaden is een plungepool relatief goedkoop in aanschaf. Je hebt al een plungepool voor 5000 euro;
  • Je kunt een plungepool het hele jaar door gebruiken. Het is een heerlijke plek om af te koelen in de zomer, terwijl je het in de winter als een warme ontspanningsplek kunt gebruiken;
  • Een plungepool heeft lage energiekosten;
  • Vanwege de weinige hoeveelheid water warmt het bad snel op;
  • Je kunt een plungepool volledig op maat laten bouwen;
  • Je hebt weinig onderhoud aan een plungepool.

Plungepool aanleggen; hoe lang duurt dat?

Hoe lang het duurt om een plungepool aan te laten leggen is geheel afhankelijk van het voorwerk; laat je het voorwerk doen door een gespecialiseerd bedrijf, of ga je zelf een gat in de grond graven? Een plungepool kan binnen een week geplaatst worden, mits alle voorbereidingen goed zijn uitgevoerd.

Een plungepool wordt van polyester gemaakt en is voorzien van een speciale zwembad coating. Een plungepool wordt als monoblok geleverd, is goed geïsoleerd en gaat jarenlang mee. Je kunt een plungepool in verschillende groottes kopen. Wij hebben de volgende standaard maten in ons assortiment: 2000x2000mm, 3000x2500mm, 4000x2500mm en 5000x3000mm. Een plunge pool is standaard 125 centimeter diep. Op aanvraag kunnen wij ook plunge pools met een diepte van 140 of 150 centimeter diepte leveren.

Een plungepool kan volledig op maat worden geleverd. Tegen een meerprijs kun je zelf bepalen waar de zit-, en ligplaatsen dienen te komen.

Plungepool laten aanleggen door Wellness Tuinier

Plungepool laten aanleggen; hoe lang duurt dat? In dit blog heb je kunnen lezen dat een plungepool redelijk snel geplaatst kan worden. Dit is mogelijk, omdat een plungepool als monoblok geleverd wordt en dus uit één geheel bestaat. Wil je een plungepool kopen? Kijk dan eens in het assortiment van Wellness Tuinier.

Wellness Tuinier is dé wellness specialist van Nederland. Wij leveren en installeren plungepools, zwembaden, spa’s, hydropools, zwemvijvers en nog veel meer. Wij graven niet alleen een gat en plaatsen het bad, wij gaan eerst een uitgebreid gesprek aan met jou! Hierin kun jij je wensen aangeven en voorzien wij je van onze kennis en advies. Aan de hand van dit gesprek maken wij een mooi ontwerp waarin we het zwembad op exact de goede plek plaatsen. Wij kunnen tevens de gehele tuin renoveren na het plaatsen van het bad. Ook kun je bij ons terecht voor het plaatsen van een buitendouche of voor onderhoud aan je zwembad.

Heb je interesse in onze diensten en producten of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0180 554 666 of mailen naar info@wellnesstuinier.nl. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Wellness Tuinier

Landelijke dekking in NL & BE

Dealer worden
Internationale verzending

Ook buiten Europa

Configurator

Direct een prijs