Wilan Zwembaden; grote keus en hoge kwaliteit van Nederlandse bodem
26 november 2021

Is Wilan zwembaden een Nederlands merk?

Bent u op zoek naar een inbouwzwembad voor uw tuin? De kans is dan groot dat u door het bomen het bos niet meer ziet. Er bestaan zoveel verschillende zwembaden, aanbieders en merken. Hoe kunt u daar nu een keus uit maken? Waarschijnlijk bent u op uw zoektocht het merk Wilan tegengekomen. Dit merk staat namelijk enorm goed bekend als fabrikant van zwembaden.

Vele Nederlandse tuinen zijn al voorzien van een Wilan zwembad. Maar waar komt het merk vandaan, zijn het goede zwembaden en waar kunt u de baden aanschaffen? In dit blog kunt u er alles over lezen.

Het bedrijfsprofiel van Wilan zwembaden

Wilan is een Nederlandse fabrikant van zwembaden, het bedrijf bestaat al sinds 1978. Het bedrijf is gevestigd in het Noord-Brabantse Bladel. De fabriek bestaat uit drie moderne hallen waar enthousiaste medewerkers dagelijks op ambachtelijke wijze de baden produceren.

Wilan heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, daarom wordt ieder product tot in detail afgewerkt. Alle verschillende baden van Wilan worden gemaakt van de beste grondstoffen en materialen. Ze voldoen dan ook aan de allerhoogste eisen. Als u een zwembad, plunge pool of zwemvijver van Wilan aanschaft, dan weet u zeker dat u een duurzaam en kwalitatief hoogstaand bad krijgt.

Naast het fabriceren van zwembaden, vijvers en plunge pools, specialiseert het bedrijf zich ook in het onderhouden van de kwaliteit van het water in de verschillende zwembaden.

Wat voor soort baden produceert Wilan?

Wilan fabriceert verschillende soorten baden. Natuurlijk kunt u bij Wilan terecht voor reguliere zwembaden in verschillende maten. Daarnaast kunt u echter ook kiezen voor een zwemstraat, een zwemvijver, plunge pools en een natuurlijke plungevijver. Alle zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, maar u kunt er ook voor kiezen om een bad op maat te laten maken door Wilan.

Kan ik een zwembad van Wilan zelf installeren?

Het installeren van een zwembad is specialistisch werk. Als u dat nog nooit gedaan heeft, dan kan het een erg lastige klus zijn. Bovendien is het heel belangrijk dat het goed gebeurt, niet alleen het bad moet goed geplaatst worden, ook het leidingwerk moet goed in orde zijn. Een Wilan zwembad is een investering die jarenlang meegaat, maar dan wilt u natuurlijk geen problemen door verzakking of lekkages.

Het beste kunt u er daarom voor kiezen om het plaatsen van een zwembad uit te besteden. Wellness Tuinier heeft een unieke en exclusieve samenwerking met Wilan.

Wij leveren niet alleen het bad naar wens, wij kunnen het gehele plaatje verzorgen. Het ontwerpen van uw nieuwe tuin inclusief zwembad naar keus, het plaatsen en installeren van het bad en het renoveren van uw tuin; wij nemen alle zorg uit handen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, telefoonnummer of mailadres. Wij helpen u graag!