Wat is een Wilan plunge pool?
26 november 2021

Wat is een Wilan plunge pool?

Bent u op zoek naar een zwembad, maar heeft u niet zo veel ruimte in de tuin? Vindt u het heerlijk om te relaxen in een bad? Een plunge pool is dan een hele goede keus voor u. Wilan is een Nederlandse fabrikant van zwembaden. Het bedrijf bestaat al sinds 1978 en produceert zwembaden van hoge kwaliteit. Ze bieden een grote keus aan verschillende baden, zwembaden in verschillende maten, een zwemstraat, zwemvijvers en ook plunge pools.

Maar wat is een Wilan plunge pool precies? In dit artikel kunt u er alles over lezen.

Wat is een Wilan plunge pool?

Een plunge pool is een zwembad dat meer gericht is op relaxen dan op activiteit. Over het algemeen is de plunge pool kleiner van formaat dan een zwembad. Een ander verschil met een zwembad is dat het meer voorzieningen heeft om te kunnen relaxen, zoals een zitbank aan één van de kanten van de poo

l. Dit soort baden passen bijna in elke tuin, het is daardoor een zeer toegankelijk product voor iedereen. Het Nederlandse merk Wilan produceert zijn eigen plunge pools, gemaakt van de beste grondstoffen en materialen. Een Wilan plunge pool straalt dan ook echte luxe uit.

Wat zijn de verschillende mogelijkheden?

Wilan biedt u veel verschillende keuzes als het gaat om plunge pools. Het assortiment start bij een mini plunge pool, het kleinste formaat van dit bad is 2000 x 2000 mm groot en 1 meter diepte. Deze past dus in vrijwel elke tuin. Het grootste bad van Wilan is 5000 x 3000 mm met een maximale diepte van 150 cm. Dit lijkt dan al meer op een echt zwembad.

Tussen deze twee maten zijn veel verschillende Wilan plunge pools te krijgen. Als u de maat naar wens niet kunt vinden, dan kunt u ook een bad op maat laten maken. Alle baden worden standaard geleverd met filterinstallatie, skimmer en inspuiters. Daarnaast bestaan er nog vele opties zoals verschillende kleuren, warmtepomp, afdekking, etc.

U kunt echter ook kiezen voor een ander soort Wilan plunge pool, namelijk een plunge natuurvijver. Dit kunt u zien als een soort zwemvijver, maar dan kleiner. U krijgt er een prachtig bad voor, geheel biologisch gefilterd en voorzien van een mooie houten border en een plek voor planten langs het bad.

Een plunge pool bestellen en installeren

Wilt u een Wilan plunge pool kopen? Wellness Tuinier heeft een exclusieve samenwerking met Wilan. U kunt alle baden van Wilan bij ons bestellen, wij leveren deze dan bij u thuis af. Wij bieden echter nog meer mogelijkheden, we kunnen namelijk het gehele plan voor u uit handen nemen. Wellness Tuinier heeft namelijk de kennis en kunde in huis om uw tuin te ontwerpen, de pool te plaatsen en de tuin te renoveren. Zo heeft u er geen enkele zorg aan. U hoeft alleen maar te genieten als het afgerond is.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, dat kan via het contactformulier, maar ook via telefoon en mail.