spa showroom
31 mei 2021

Spa outlet en showroom in Krimpen aan de IJssel

Zou u graag een heerlijke ontspanningsplek in uw tuin willen aanbrengen? Lijkt het u heerlijk om een spa in uw tuin te hebben en zou u graag eens langsgaan bij een outlet om spa’s te komen bekijken? Een spa is een fantastisch apparaat en biedt een enorme mate van ontspanning.

Geïnteresseerd in een spa? Zou u graag eens een spa willen bekijken in onze spa outlet? Dat kan!

Spa outlet Krimpen aan de IJssel

Een spa is een bubbelbad met verwarmd water en massagestralen. Men kan zitten of liggen in een spa en ondertussen genieten van het verwarmde water en de comfortabele massagestralen. Spa’s zijn er in vele maten en uitvoeringen. Het is daarom ook aan te raden om een spa niet online uit te zoeken, maar altijd eerst even met eigen ogen te komen bekijken.

Dat kan in onze outlet aan Krimpen aan de Ijssel. In deze outlet, die eigenlijk meer een showroom is, hebben wij diverse spa’s staan. Hier kunt u gerust eens komen rondneuzen.

Spa uitzoeken in outlet of showroom

Het voordeel van een spa komen uitzoeken in onze outlet/showroom is dat onze verkopers hier klaar staan om u te helpen. U kunt een afspraak maken, maar dus ook gewoon langskomen. We raden aan om een afspraak te maken als u graag echt eventjes uitgebreid advies en informatie wilt ontvangen. Onze medewerkers kunnen u helpen bij u al uw vragen en ook nog offerte voor u opstellen.

Hoe duur is een spa in onze outlet?

Wanneer u een spa wilt uitzoeken dan is de prijs van het apparaat ongetwijfeld een belangrijke factor voor u. We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de prijs van onze spa’s. We kunnen u een indicatie geven, maar de prijs van een spa is erg afhankelijk van het formaat.

Zo is een kleine spa inclusief BTW en exclusief installatie al beschikbaar voor zo’n €1.500, maar is een grotere variant met wat extra opties pas verkrijgbaar vanaf enkele duizenden Euro’s meer. De prijs loopt grofweg uiteen van €1.500 tot €15.000.

Spa uitzoeken in Krimpen aan de IJssel

Lijkt het u prettig om eens langs te komen voor het uitzoeken van een spa? Zou u graag eens even willen proefzitten in uw toekomstige ontspanoase? Neem dan eens contact met ons op of kom eens langs!