Wat zijn de kosten van een Wilan zwembad?
26 november 2021

Op zoek naar zwembaden uit Bladel? – Wilan biedt een grote keus en hoge kwaliteit!

Zou u graag een zwembad willen in uw eigen tuin? Bent u daarom op zoek naar een aanbieder van zwembaden? Misschien heeft u wel eens gehoord dat er zwembaden in Bladel worden gemaakt, maar u weet niet hoe het bedrijf heet. In dit blog krijgt u daar antwoord op, tevens kunt u lezen waar u de zwembaden kunt bestellen en door wie ze geplaatst worden.

Wilan; een producent van zwembaden in Bladel

In Bladel staat inderdaad een grote fabriek waar zwembaden gemaakt worden. Het bedrijf heet Wilan, het bestaat al sinds 1978. Vele tevreden klanten hebben al een zwembad van Wilan in hun tuin liggen. Het merk specialiseert zich dan ook in het fabriceren van verschillende baden, zwembaden, zwemvijvers en plunge pools.

Kwaliteit is erg belangrijk voor Wilan, het maakt daarom uitsluitend gebruik van hoogstaande grondstoffen en materialen om hun baden te produceren. De professionele medewerkers letten constant op de kleinste details gedurende het productieproces.

Wat voor zwembaden produceert Wilan?

Zwembaden in de eigen tuin worden steeds populairder. Mensen kiezen er ook steeds vaker voor om een waar wellness gevoel in hun eigen tuin te creëren. Een zwembad is daar een belangrijk onderdeel van, maar bijvoorbeeld ook een loungehoek en een mooie natuurlijke aankleding van de tuin.

Het gaat allang niet meer alleen om het zwembad, veel mensen willen het complete plaatje. Dat is ook de reden waarom er steeds meer mogelijkheden zijn op gebied van zwembaden, zoals een natuurlijke zwemvijver of een plunge pool.

Wilan biedt enorm veel keus; zwembaden in allerlei verschillende maten, maar ook zwemvijvers, plunge pools en mogelijkheden om een bad geheel naar wens te laten maken.

Waar bestel ik zwembaden van Wilan?

Wilt u zwembaden uit Bladel bestellen? Kijkt u dan eens rustig rond op de website van Wellness Tuinier. Wilan is namelijk de producent van de baden, Wellness Tuinier levert de zwembaden. De twee bedrijven hebben een exclusieve samenwerking met elkaar.

Wellness Tuinier kan u echter nog veel meer bieden dan alleen het leveren van het betreffende bad. Wij hebben namelijk mensen in dienst die kunnen zorgen voor het gehele plaatje, zoals hoveniers, ontwerpers en andere vakmensen. U kunt ons inhuren om u compleet te ontzorgen. Wij kunnen uw nieuwe tuin inclusief zwembad ontwerpen, het bad plaatsen en installeren en uw tuin geheel renoveren.

Het plaatsen van een zwembad is veel werk en een flinke aanslag op uw tuin. Hoe fijn zou het zijn als dit alles uit uw handen genomen wordt, als u na het plaatsen onmiddellijk kunt genieten van het nieuwe zwembad en uw prachtige tuin?

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook mailen of bellen. Wij helpen u graag!

LAAT JE INSPIREREN

Brochure aanvragen

Welkom bij Wellness Tuinier, uw partner voor het creëren van de perfecte wellness tuin. Van zwembaden en plunge pools tot buitendouches, spa’s en barrelsauna’s, wij bieden een totaalproject van A tot Z in samenwerking met onze dealers. Laat u inspireren door onze expertise en download onze brochure om meer te ontdekken over de mogelijkheden. Met onze werkwijze helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Relevante artikelen

Zwembad

Wat is een plons alarm?
Wat is een plonsalarm?
Hoe maak je een zwembad kindveilig?
Hoe maak je een zwembad kindveilig?
zwembad voor normale tuin
Welk zwembad past het best bij een gemiddelde tuin?
geschikt zwembad
Welk type zwembad is geschikt voor mijn tuin?
Wilan Zwembaden; grote keus en hoge kwaliteit van Nederlandse bodem
Wilan Zwembaden; grote keus en hoge kwaliteit van Nederlandse bodem
Wat voor afmetingen hebben Wilan zwembaden?
Wat voor afmetingen hebben Wilan zwembaden?
Op zoek naar een Wilan pool? - Laat het aanleggen door Wellness Tuinier
Op zoek naar een Wilan pool? - Laat het aanleggen door Wellness Tuinier
Wat is een Wilan plunge pool?
Wat is een Wilan plunge pool?