Bent u zich aan het oriënteren op het gebied van wellnessapparaten en bent u geïnteresseerd in een jacuzzi? Wilt u graag weten waarvan een jacuzzi wordt gemaakt en uit welk materiaal een jacuzzi bestaat? Jacuzzi’s zijn perfecte apparaten voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning. Een jacuzzi biedt enorm veel voordelen en vermindert de stress die u eventueel ervaart. In dit artikel vertellen we van welk materiaal jacuzzi’s gemaakt worden. Lees lekker verder dus!

Wat is een jacuzzi?

Wij vinden het altijd even fijn om nogmaals duidelijk te maken wat een jacuzzi is. Dit omdat er nogal wat verwarring bestaat tussen de begrippen jacuzzi, spa en hottub. Een jacuzzi is eigenlijk hetzelfde als een spa. De naam jacuzzi komt van een Amerikaans bedrijf dat één van de eersten deze spa’s produceerde en leverde. Het woord jacuzzi is dus eigenlijk een merknaam die is uitgegroeid tot synoniem voor deze luxe baden. Een jacuzzi is een bad met verwarmd water en bevat massagestralen, jets en bubbels. Dit zorgt ervoor dat een jacuzzi een hoge mate van ontspanning biedt. Jacuzzi’s zijn er in diverse maten en kunnen voor 2 tot wel 8 personen worden gemaakt.

Van welk materiaal wordt een jacuzzi gemaakt?

Jacuzzi’s worden net als zwembaden gemaakt van glasvezelversterkt polyester. De glasvezel wordt opgewerkt vanuit meerdere lagen waardoor het materiaal enorm hard is. De hardheid en dichtheid van het materiaal zorgt ervoor dat een jacuzzi goed geïsoleerd is. Dit is ten eerste prettig omdat het water op de juiste temperatuur blijft, maar zorgt daarna ook nog eens voor lagere energiekosten. Hoe beter uw jacuzzi geïsoleerd is, hoe minder stroom het kost om het water op temperatuur te houden. Over het algemeen geldt dat hoe duurder een jacuzzi is, hoe beter het apparaat geïsoleerd is. Indien u een jacuzzi graag extra wilt isoleren dan is dit natuurlijk mogelijk. Eventueel kunnen wij hierin ook het één en ander voor u betekenen. Hoe wij dit doen en wat de mogelijkheden zijn bespreken we graag met u.

jacuzzi

Een jacuzzi aanschaffen

Wilt u graag een aanvraag doen voor een jacuzzi, bent u op zoek naar informatie over jacuzzi’s of zit u met vragen? Neem gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag en kunnen dit over het algemeen vrij goed. We horen graag van u. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, dus wees niet bang dat u ergens aan vast zal komen te zitten.

Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een jacuzzi of wilt u graag meer informatie ontvangen? Wij voorzien u graag van advies op maat. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

jacuzzi, spa, hottub en plunge pool

Misschien interessant?